It was inaugurated 3 years later. Fshati i qershive, mbetur pa tortë . Banorëve të këtyre fshatrave u është thënë se “ndarja e tokës iu është konvertuar”, por ata nuk janë dakord me një gjë të tillë që ka sjellë vetëm dëme për ekonomitë e tyre. Fshatrat e Shqipërisë .

Tërheqja e kandidatit socialist të Kavajës, Shehi: Vura mbi gjithçka interesin kombëtar. On March 26, 1990, the first active demonstration in Albania took place in the streets of Kavajë.

02/02/2020 18:52. The two most prominent families that ruled Kavajë at this time were the feudal families of Skuraj and Matrangaj. E njëjta gjë ka ndodhur edhe me ndarjen e pasurive të tjera, si ullinj, vreshta etj. The colours they affect are crimson and purple; and these, with their red caps, white fustanels, red leggings, and gold-embroidered vests, gives a richness and splendour to their appearance, especially when assembled in numbers, which exceeds, even in effect, that most elegant of costumes, the southern Albanian. It was founded in the year .... by ..... Kavaja, at the border of Elbasan, is ruled by an independent voyvoda under the jurisdiction of the Emin of Durrës. The new City Center Masterplan devised by Tirana-based architecture studio "Atelier4" was approved in 2007. In addition, partial plans are laid out for each of the zoning areas.

(Video) May 9, 2016 | 20:43 SHPËRNDAJE. There are 3 primary schools and 2 dervish tekkes, as well as 200 prosperous and well-kept shops in the bazaar.
Qëllimi kryesor ka qenë, të largojmë krimin nga bashkia të majtë, të djathtë dhe të qendrës.

Zona e Golemit dhe konkretisht vilat e fshatrat turistike të shtrira përgjatë bregdetit të Golemit dhe Qerretit, të “VIP”-ave të Tiranës, janë debitorë në Ndërmarrjen e Ujësjellësit Kavajë. 1:00. There are 2 medreses, but the students are not much interested in learning. Derviçani, fshati që refuzon shqipen . A total of 8 private dental clinics operate in the city of Kavajë.

19/01/2020 20:31. Vota e kandidatëve për bashkinë është krejt tjetër.

TEL pa pagesë : 080019400 (nga ora 08:00 – 22:00) TEL: 028 532 104, 028 530 366 EMAIL: komuna.mitrovice@rks-gov.net komuna.mitrovica@gmail.com The Functional Zoning Regulation and The Functional Zoning Map of 2007 divided the city into the following: 1)Inhabited Zone, 2)City Center Zone, 3)Economic Zone, 4)Green Zone, 5)Sports Zone, 6)Hospital Zone, 7)Cemetery Zone. Ndarja është bërë fiktive dhe në të njëjtën mënyrë është bërë edhe regjistrimi i saj në hipotekë. Many noble families live here, such as the Haris-zade family and the Pasha-zade family. Kanali Shtate.

Rritje drastike e infarkteve/ Mjekët: Shkak është stresi pas tërmetit dhe pandemia . After the full restoration of the building, the newly formed museum would be given the status of a cultural monument. In Kavajë the climate and soil are suitable for the cultivation of fruits and vegetables, among others strawberries and artichokes.


The little creatures wear, in miniature, the formal dresses of their sires; and the delicate crimson of their cheeks is matched with that colour which supersedes every other in their costume. Denoncimet e qytetarëve: Ish-drejtuesit kanë shkelur ligjin, të ndëshkohen fajtorët. Policia bëri të ditur se janë zbardhur 13 vjedhje banesash, ku shtetasit e arrestuar i bënin në bashkëpunim me njëri-tjetrin. Situata të tilla problematike gjen kudo të komunat e Kavajës, duke filluar nga komuna e Golemit, e Luzit të Vogël, Lekaj dhe Gosës, Spillesë etj.. Përveç mungesës së përvojës që është shfaqur nga pushteti vendor në ndarjen e tokës sipas ligjit 7501, tani kur kanë kaluar shumë vjet, banorët denoncojnë se toka që duhej të ndahej në rregull për të gjithë banorët, është zaptuar nga një pakicë njerëzish.

Probleme të tilla sipas banorëve mund ti zgjidhin vetëm gjykatat, apo vendimet e dala nga KM.